Pàgines

dimecres, 7 de novembre del 2012

Un dinar del 25N


El panorama català actual està ple de situacions psicòtiques i realment increïbles. Coses que per la seva habitualitat s'arriben a considerar normals i d'altres que semblarien més dignes d'una llegenda urbana.


De ben segur heu escoltat allò que van fer tancar un restaurant molt a prop d'aquí pq algú menjant una espectacular i boníssima hamburguesa li va semblar que hi havia trobat un osset que va acabar essent una dent de rata! Resulta que el tros de carn era molt bo i saborós, però al descobrir que era d'un rosegador, el va deixar de menjar, els va denunciar i sanitat va clausurar l'establiment. Seria just tot plegat? Doncs si, però la raó del tancament hauria de ser per enganyar al client i no publicitar l'origen Real del triturat.


Desconec si aquests fets són història o llegenda, però us asseguro que si la majoria de catalans, com sembla previsible, acaben anant a dinar al restaurant de CiU pensant menjar independència, i resulta que dins el pa, entre enciam i tomata, hi troben un acord de mínims o unes engrunes de gavina... hauran de menjar i callar! I no els podran ni denunciar ni clausurar durant 4 llargs i retallats anys, com a molt podran beure una mica d'aigua per fer baixar, això, si l'espanyola Acciona vol, es clar! 


És per això que quan trobo algun despistat que busca un bon lloc per dinar, de confiança, on li serveixin unaindependència completa i de la de tota la vida, recomaneu-li, que en aquest moment: és l'hora del poble!   


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada