Pàgines

dijous, 27 de desembre del 2012

De bon rotllo i amb tot el respecte...



Ja tenim nou govern (nou?). Unes precipitades eleccions, un pacte de governabilitat entre un partit de dretes i un altre que es fa dir del centre esquerra, i molta rumorología intencionada per acabar amb pocs canvis, però bé, això és el que Catalunya ha votat! Ara a tragar! Per tant a intentar buscar valoracions i lectures positives de tot plegat, doncs apa, en faré l’esforç, un gran esforç…

Santi Vila Conseller

Per experiència personal us ben asseguro que el nou Conseller aconseguirà, verbalment, fer feliç molta gent, però només entre unes 6 o 48 hores, pot ser més, tot en funció del temps que trigui cadascú a  xocar amb la realitat!
Pel bé de tots, tot i les diferencies ideològiques, molta sort Santi!
Com efecte col·lateral tindrem canvi a l’alcaldia de Figueres. Marta, amb tota confiança i de bones, ja tens paracaigudes? Que el forat…

Grans parelles de la TV

Veure la roda de premsa conjunta, que intueixo serà un habitual de la legislatura, d’en Quico i el gran Mas-Co és molt interessant. Igual que vaig dir que tots els parlamentaris van aprendre molt amb el discurs d’en David Fernández al debat d’investidura, també recomano didàcticament veure aquesta gran parella en acció. Tenim l’Homs que té una capacitat de resposta perfectament administrada, coherent i educada, a més d’una oratòria agradable i fàcilment empàtica. Tot al contrari que en Mas-Colell, que si no te l’escoltes passa per un iaio que no toca hores, però que si fas l’esforç d’escoltar el que diu entre eeeeeeeeeeeee i mmmmmmm pots aprendre molt, amb unes exposicions docents que es posen al nivell del seu interlocutor. Tant pot parlar a alt nivell amb grans economistes, ja siguin polítics, estratègics o tècnics, com a nivell baix amb un Montoro o un De Guindos.
Tot i que no comparteixo les seves ideologies ni les seves intencions, comparar el nivell del portaveu del govern i el titular d’economia de Catalunya, amb els seus equivalents del Gobierno de España,... perdó, no hi ha comparació possible.

Felip Puig, el conseller versàtil.

Ara si que ja no en tenim cap dubte de qui es el “chico para todo”. Va saltant de conselleria en conselleria deixant rastre. No tinc paraules!
Diuen que a les estructures piramidals tothom ascendeix fins el seu màxim nivell d’incompetència, això no es compleix amb el Sr. Puig, que es limita a moviments horitzontals passi el que passi, o faci el que faci.


Aquí teniu tres coses positives... o no.
Bon Any 2.013 a tothom!


1 comentari: