Pàgines

dissabte, 8 d’abril del 2017

Sí al Pressupost de Figueres...


La ciutat no pot continuar paralitzada, portem massa anys sense rumb i a disposició d'uns pocs. I si un pas és acceptar un pressupost que s'allunya de l'ideal però que alhora, millora molt el que volien presentar, doncs ben fet.
Teníem serveis tècnics sense recursos, entitats sense disponibilitat econòmica i actes com els de la capitalitat de la sardana en perill, només per la manca d'entesa dels partits polítics, els seus partidismes i les seves disputes internes. L'aprovació del pressupost no ens deixa en una situació per tirar coets, però de ben segur la millorarà.
No hi estem acostumats, però a part de saber governar s'ha de saber "no governar". Molt més difícil. Oposició no és sinònim de NO, encara que ho sembli, i la ciutat ens necessita a tots. Una part molt important de l'Ajuntament són els 21 regidors, i més ara que l'equip de govern, de manera incomprensible, és de cinc persones (pięć, 5, cincofivecinqfünfötпять,...). Intentem entre tots evitar que ens enfonsin encara més la ciutat, aportem coherència, dignitat i esforç.
Figueres no és la que era, Figueres deixa molt que desitjar, Figueres està bruta, Figueres perd el tren, Figueres està plena d'incívics, Figueres... si ja ho sabem, Figueres és criticable, però si no hi fem res més que criticar i seguir la via del NO, seguirem per la carretera unidireccional de les majories absolutes, els mals pactes i dels senyors feudals.
Defenso fermament la decisió presa per l'assemblea local d'Esquerra Republicana de Catalunya d'aprovar el pressupost esmenat, i per aquesta raó he rebut pals i crítiques abocant al passat. També n'he rebut agraïments que parlaven de present, però sobretot de futur.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada