Pàgines

dimarts, 4 de desembre del 2012

PICAR FERRO FRED AMB PIULADES? PROU COLLONS!


Un calb i blanquinós espanyol anomenat Wert ens ha tornat a despertar. Just quan semblava que les eleccions havien destrempat els anhels de llibertat, BOMBA!
Però aquesta es perillosa, pq si no ho solucionem, aquesta vegada aconseguiran trepitjar-nos i acostar-nos cada cop més a la desaparició del nostre poble.
La nostra resposta no es pot quedar en simples piulades per desfogar-se, ni concentracions davant la casa de la vila, ni amb més samarretes, ni organitzant simbòliques reunions multipartit per mirar de contestar aquesta amenaça.
Aquesta pseudo-llei no s’ha ni d’aturar ni de respondre. Aquest projecte que ha presentat el PP ens ha d’obrir els ulls a la realitat i fer-nos veure que hem de deixar córrer el tema del referèndum. El Dret a decidir és innat per a qualsevol poble i no cal que ningú l’autoritzi, i ara mateix té un inconvenient molt important per Catalunya, es massa lent! I davant els atacs ferotges que estem reben, si realment en volem sortir vius, l’única sortida és la Declaració Unilateral d’Independència. Ha arribat l’hora catalans.

Només hi ha un camí i és marxar d’Espanya el més aviat possible, no cal esperar al 2.014 per fer-ho bonic, si pot ser el 12, no esperem al 13. I si, amb una cosa el discurs de la por tenia raó: ho passarem malament, molt més malament que ara segurament, però nosaltres ens en sortirem. Ells no. Adéu Espanya!
Prou de perdre el temps. Prou de política-ficciò. Prou d’excuses. La porta es oberta per a qui vulgui marxar, no farem fora ningú ni l’obligarem a quedar-se, però això no és Espanya.


PD1: Quedi molt clar que seguirem aprenent castellà a les escoles, com a llengua estrangera, pq som  un poble culte i no ens espanta el coneixement.

PD: Per anar sobre segur, la declaració unilateral d’independència s’hauria de fer abans del 21 de desembre, no fos cas que els maies tinguessin raó i el món s’acabés aquest dia... fent realitat el somni dels fatxes espanyols, “antes muerto que...”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada